Menukaart
Dagverse vangst uit ons Vis theater •Dagprijs•
Wij werken alleen met dagverse vis. Dagelijks krijgen wij vis, schaal- en schelpdieren uit ons eigen IJmuiden, kwaliteit staat voorop.
Heeft u een speciale wens?
Naast onze dagelijkse vangst in de vis theater kunt u ook uw vis- of kreeftensoort reserveren. Vraag aan één van onze medewerk(st)ers naar de mogelijkheden.
Moderne Sushi & Seafood bar
Wij bieden veel innovatieve vis gerechten aan én ook een verscheidenheid aan vlees opties. We willen een uitnodigende sfeer creëren voor iedereen, met onze warme inrichting en vriendelijke personeel. Onze bar zal een verscheidenheid aan kenmerkende open wijnen bieden. Chef zijn passie voor eten belooft een constante, uitzonderlijke kwaliteit en om het gehemelte te doen ontwaken met krachtige, frisse smaken in elke hap!
Sushi
Wagyu Uramaki roll 8st (8st.)
Beef, asperge, wasabi, soya
Unagi en foie gras roll 8st
Paling, Foie gras, nori, japanse mayonaise en teriyaki saus
California kingcrab Roll 4st / 8st
Inside-outrol met kingcrab en avocado, Geserveerd met Japans zeewier, ingelegde gember en wasabi
Crispy Ebi Tempura Roll 4st / 8st
Inside-outrol met tempura van gamba, kimchi mayonaise en avocado, Geserveerd met Japans zeewier, ingelegde gember en wasabi
Crispy tori uramaki 4st / 8st
Kip karaage, wakame, gebakken ui, teriyaki
Crunchy Spicy Tuna Roll 4st / 8st
Inside-outrol met tonijn, togarahi en avocado, Geserveerd met Japans zeewier, ingelegde gember en wasabi
geniet van heerlijk eten!
Voorgerechten
Brood met zalm rilette en gezouten roomboter
Tataki van tonijn met ponzu
Micro salade kort gebakken tonijn sesam ponzu saus
Sashimi Zalm & Tonijn
Rauw vis van zalm & tonijn wasabi en soya
Gamba’s al Ajillo (6st.)
Knoflook, zeekraal en tomaat
Soft shell crab met tempura groenten
Soft shell krab met tempura groenten
Bisque de Homard
Kreeften bouillon met Cognacroom
Trio van krab
California kingcrab sushi, Krab bisque, Krab koekje
Peking eend met julienne groenten en hoisin saus
Julienne groente, pannekoek en hoisin
Runderhaas carpaccio
Runderhaas carpaccio salade pijnboompitten en truffel
Momofuku pork bun
Buikspek in bapoa bun, atjar en hoisin
Hoofdgerechten
Dagverse vangst uit ons vistheater – Dagprijs
Gepocheerde zalm
Gepocheerd met spinazie en kastanje-champignon roomsaus
Kabeljauw
Op de huid gebakken, chorizo, amandel, posteleinstamppot schuim van mosterd
Zeebaarsfilet
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met couscous, mais, groene groentes
Gamba’s
Roergebakken in Szechuan saus
Canadese Kreeft 400-500 gram
Kreeft gegrild of gekookt met geklaarde boter
Zeetong 300-400 gram
In de roomboter gebakken
Saté
Kippendij, pindasaus en kroepoek
Tournedos
Rode port saus, optie ganzenlever (+5,- supplement)